Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. V
  3. Extrakt z tahitské vanilky

Extrakt z tahitské vanilky

(zn. Nielsen-Massey)Tahitská vanilka má květinovou, ovocnou a třešňovou chuť a je extrahována procesem za studena. Extrakt z tahitské vanilky je ideá... celý popis
Nabízíme tato balení:
Nejsme plátci DPH
289 Kč
ks
Číslo produktu:2003
Kompletní specifikace

(zn. Nielsen-Massey)

Tahitská vanilka má květinovou, ovocnou a třešňovou chuť a je extrahována procesem za studena. Extrakt z tahitské vanilky je ideální pro dochucování studených pokrmů, jako jsou chlazené a mražené dezerty. Lahodně ochutí i pečivo, omáčky, koktejly, pudinky a nejrůznější krémy.

DÁVKOVÁNÍ: Jedna lžíce vanilkového extraktu = jeden vanilkový "lusk".

Tento produkt je košer a bezlepkový, certifikovaný jako All-Natural, alergen-free a GMO-free.
Složení: voda, alkohol (35%), cukr, výtažek z vanilkového "lusku".

 
 
VANILKA_velka.jpg
 
VANILKA V RŮZNÝCH PODOBÁCH

U Salvátora si můžete vybrat z několika forem vanilky.
Sladké, krémové, jemné a plné aroma Madagaskar Bourbon vanilky je chuť, kterou si většina lidí s vanilkou spojuje. Použití Bourbonské vanilky je "univerzální" pro širokou škálu receptů, na vaření a pečení sladkých i slaných pokrmů, i studenou kuchyni.



NOVINKAExtrakt z tahitské vanilky. Tento extrakt je vyroben z vysoce kvalitních vanilkových lusků pěstovaných na Tahiti a extrahovaný za studena a zachovává tak své jedinečné aromatické látky. Tahitská vanilka je žádaná pro svůj bohatý chuťový profil popisovaný jako květinový a ovocný, často také jako anýz a třešeň.

Klasikou zůstává vanilkový lusk Bourbon z Madagaskaru
(lusk 16–20 cm). K DOSTÁNÍ V PRODEJNĚ U SALVÁTORA v BIO kvalitě. V kuchyni se bez ní neobejdete při přípravě vaječných krémů, pudinků, sladkého pečiva a zmrzliny. Lusky je možné zpracovat několika způsoby. Semena použijete do receptu, stačí v malém množství. Zbylé lusky pro jemné provonění cukru.

Vanilkový extrakt (zn. Nielsen-Massey) je čistý extrakt z Bourbonské vanilky lisovaný za studena, čímž si zachovává maximální chuť a aroma. Výsledkem je sladká, krémová a jemná chuť se sametovými podtóny. Extrakt je ideální pro vaření a pečení sladkých i slaných pokrmů. Jedna polévková lžíce vanilkového extraktu se rovná jednomu lusku vanilky. V našem kořenářství nabízíme lahvičku velikosti 60 a 118 ml. Má široké využití, je určena na pečení, vaření a do studených pokrmů. / Cakes, Cookies, Pastries, French Toast and Scones

Vanilková pasta je vyrobena z extraktu Bourbonské vanilky a jejich semen. Oproti vanilkovému extraktu tedy zachovává i vizuální efekt vanilkového lusku. Vhodná na polevy na drůbež, mořské plody a vepřové maso, Crème Anglaise, Crème brûlée, pudinky, zmrzlinu.

Vanilka mletá je sušená verze s klasickým vanilkovým aroma. Ideální do těsta a pokrmy citlivé na barvu (např. polevy). Mletou vanilku použijte také na posypání hotového pokrmu pro zvýraznění chuti (na ovoce, do nápojů). 

 
34697875_s.jpg

Připravili jsme pro vás tyto nové webové stránky.
Pokud by vám na nich cokoliv chybělo, budeme rádi, když nám svůj postřeh zašlete.

Kamenný obchod

Prodejna u Salvátora
Náprstkova 2, 110 00 Praha 1

tel: +420 222 221 161
korenarstvi@prodejnausalvatora.cz

Otevírací doba:
Pondělí10–18
Úterý10–18
Středa10–18
Čtvrtek10–18
Pátek10–18
Jak se k nám dostanete: